Alus Paloma

Klasiskais kokteilis Paloma ir tāls sauciens no Meksikas - greipfrūts, agaves sīrups, tekila un gāzēts ūdens. Šoreiz to gatavo ar alu un cukura sīrupu, kas kokteilim iedos pilnmiesīgu un kompleksu garšu. Holla! Kronenburg Paloma!

Sastāvdaļas

  • 50 ml dzeltenā tekila
  • 50 ml greipfrūtu sula
  • 20 ml cukura sīrups
  • 20 ml citronu sula
  • Kronenbourg bezalkoholiskais vai alkoholiskais alus
  • Dekorācijai greipfrūta šķēle vai citrusa miziņa

Pagatavošana

Glāzē ieber ledu un pa virsu lej tekilu, greipfrūtu sulu, citronu sulu un sīrupu. Izmaisa un pa virsu lej alu. Dekorē ar greipfrūta šķēli vai citrusu miziņu. Atceries, ka vari eksperimentēt arī ar citiem sīrupiem - agaves vai medus. 

Receptes autors - Arvis Zēmanis.