Arbūza - halapenjo Margaritas kokteilis

Piešauj dzīvei mazliet asuma - izmēģini ugunīgo “Margaritu” ar arbūzu un halapenjo pipariem.

Sastāvdaļas

  • 100 ml tekilas
  • 500 g atdzesēta, kubiņos sagriezta arbūza
  • 1/4 smalki sagriezta halapenjo pipara
  • 2 tējk. medus
  • sula no 1 laima
  • ledus, laima un halapenjo gabaliņi pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Sablendē 400 g arbūza ar halapenjo, tekilu, medu un laima sulu, izkās caur sietiņu, lai attīrītu no liekajiem biezumiem.
  2. Piepildi glāzes ar ledu, ieber atlikušos arbūza kubiņus, pārlej ar arbūza-tekilas dzērienu.
  3. Rotā ar laimu, halapenjo šķēlītēm un baudi. 

Recepšu autore - Jevgēnija Jansone

Fotogrāfs - Viktorija Kožemjakina