Sidri un kokteiļi

Sidri un kokteiļi

Kokteiļi – viegli baudāmi alkoholiskie dzērieni atpūtai, svētkiem, ballītēm, dažādiem pasākumiem. Alkoholiskie kokteiļi bieži ir pirmā izvēle, ja ir vēlme izbaudīt jaunas garšas, jo bieži vien tieši alkoholisko kokteiļu piedāvājumā ir atrodamas visinteresantākās garšu kombinācijas. Izvēlies gatavus kokteiļus atpūtai, pasākumiem, ikdienai AlkOutlet veikalos. Mūsu piedāvājumā plašs, dažādas alkohola stiprības kokteiļu piedāvājums par zemām cenām. Kāpēc jaukt pašam, ja var uzticēties profesionāļiem!

Sidrs ir viens no iecienītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem, kas savu popularitāti iemantojis tā patīkamās un atsvaidzinošās garšas dēļ. Īpaši iecienīts ir ābolu sidrs, taču tikpat gardi ir bumbieru, rabarberu sidri un sidri ar pievienotām garšām, piemēram, vaniļas vai zemeņu garšu. Vēlies baudīt atspirdzinošo sidru? Apskati mūsu piedāvājumu un iegādājies sev tīkamākos dzērienus par zemām cenām un ar ērtu piegādi visā Latvijā!

Produkti 49-60 no 85

Iestatīt dilstošā secībā
  1. Sidrs Lucky Dog Bumbieru 5% Sidrs Lucky Dog Bumbieru 5%
    1l, 5%, 2.69 €/l
    3,99 € 2,69 € +0,10 € depozīts
lapā

ALKOHOLA LIETOŠANA KAITĒ JŪSU VESELĪBAI! ALKOHOLA PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.